укрпошта відстеження вантажів - Відгук Лариси від 14.04.2018

ukrposhta відстежити - на сайті k2track

Посилка Укрпошта Відстежити - Відгук користувача Лариса 14.04.2018 о 21:00

  • Я не можу відслідкувати рекомендований лист до Тунісу RA192048146UA де він зараз знаходиться?

    Адміністратор:

    16.04.2018

    подальший рух посилки ви можете подивитись тут www.rapidposte.poste.tn

Інші Відгуки по темі: Відслідкувати Вантаж Укрпошта

  • Відстежую посилку,вже два дні пише,що зареєстрована за такою адресою.Це означає, що вона ще не відправлена ?

    Адміністратор:

    16.04.2018

    це означає, що ваша посилка пройшла сортування у вказаному поштовому пункті та почала рухатись далі до свого місця призначення
  • Дякую за відповідь, але я не перший раз відправляю посилки і завжди все відстежувала на сайті Canadapost ,а це вже не зрозуміло , куди зникла моя посилка? На мій запит сайт www.canadapost.ca відписує те саме,що сайт Укрпочти,тільки на англійській мові , що відправлення покинуло межі України 19.03.2018 року.Підскажіть , що робити?

    Адміністратор:

    12.04.2018

    доки ще строк доставки не перевищений, робити нічого не треба. як тільки ваша посилка прибуде до митниці Канади, ви зможете побачити поновлення її статусу. якщо ніяких даних нових не з'явиться до 19.4, тоді можете оформлювати її розшук
  • номер посилки 7304000941390 пише що вже отримали ще 5 числа. хоча я її не бачила навіть. А сьогодні вже 11 число. Як так може бути?

    Адміністратор:

    11.04.2018

    вам потрібно звїязуватись з відправником та уточнювати, кому саме була відправлена посилка. для цього достатьно фотографії поштової квитанції - там буде вказано місце призначення та отримувач. це потрібно для того, зоб впевнитись, чи мала місце помилка відправника або пошти (отримати посилку без документів на їм'я отримувача неможливо). в залежності від подальщих даних - потрібно або домовлятись із відправником про компенсацію, або писати заяву на розшук відправлення
  • Здравствуйте я вообще не могу отследить свою посылку по каким то непонятным причинам мне почему то выбивает ОШИБКУ номер посылки 030251008259

    Адміністратор:

    10.04.2018

    указанный вами номер посылки имеет 12 знаков, а корректный должен иметь 13 знаков - т.е. вы вводите неправильный номер - проверьте его и отследите еще раз