як простежити посилку укрпошта - Відгук Натальї від 17.03.2018

укрпошта відслідкувати відправлення - на сайті k2track

Ukrposhta Tracking - Відгук користувача Наталья 17.03.2018 о 14:18

  • Шановні, Повідомте про результати проведеної перевірки розшуку міжнародного поштового відправлення рекомендованої бандеролі №RB250344565UA Протягом двох місяців я чекала вашу відповідь на претензію стосовно розшуку , яку було відправлено мною 24.11.2017 призначенням до Перу, Відповідь від вас на мою претензію протягом двох місяців мені не надійшла, Бандероль адресату НЕвручена

    Адміністратор:

    17.03.2018

    оскільки ми - сайт по відстеженню посилок, та не є представниками Укрпошти, ми не займаємось доставкою посилок. ми невзмозі надати вам ніяких даних про проведений розшук. тому рекомендує вам звернутись безпосередньо до Укрпошти для отримання цієї інформації

Інші Відгуки по темі: Укр Пошта Відстежити

  • моє відправлення зависло в ДООПП від 07.03.2018, що з цим робити???

    Адміністратор:

    17.03.2018

    який номер вашої посилки?
  • Свою посылку быстро отслеживать.

  • Отпраили мне посылку в понедельник (12.03) ттн 4910603459114, в системе не находит. Как я могу узнать где моя посылка?

    Адміністратор:

    17.03.2018

    вы можете отследить свою посылку тут k2track.com.ua
  • Дата Індекс Місце виконання операції Країна Операція 10.03.2018 14:06:00 54018 МИКОЛАЇВ 18 Україна Приймання 12.03.2018 18:14:00 54018 МИКОЛАЇВ 18 Україна Відправлення 12.03.2018 19:04:27 54399 ЦЕХОП МИКОЛАЇВ Україна Надходження 13.03.2018 00:40:03 54399 ЦЕХОП МИКОЛАЇВ Україна Відправлення 13.03.2018 09:49:03 03909 ДОПП КИЇВ Україна Надходження 13.03.2018 19:55:02 03909 ДОПП КИЇВ Україна Відправлення 14.03.2018 08:08:56 50599 ЦПЗ №2 КРИВИЙ РІГ Україна Надходження 14.03.2018 13:34:54 50599 ЦПЗ №2 КРИВИЙ РІГ Україна Відправлення 15.03.2018 04:52:31 54018 МИКОЛАЇВ 18 Україна Приймання 15.03.2018 11:41:07 50599 ЦПЗ №2 КРИВИЙ РІГ Україна Відправлення 15.03.2018 11:41:13 50084 КРИВИЙ РІГ 84 Україна Відправлення до відділення зв’язку 15.03.2018 14:15:00 50084 КРИВИЙ РІГ 84 Україна Надходження до відділення зв’язку Ваши комментарии, паны из Укрпочты???

    Адміністратор:

    17.03.2018

    мы НЕ являемся сотрудниками Укрпочты, мы - независимый сайт по отслеживанию посылок, и доставкой мы НЕ занимаемся. Какая именно информация относительно отслеживания данной посылки вас интересует?