як відстежити посилку по укрпошті - Відгук Татьяни від 16.03.2018

укрпошта відстежити посилку за номером - k2track.com.ua

Відстеження Посилок Укрпошти - Відгук користувача Татьяна 16.03.2018 о 11:38

  • Свою посылку быстро отслеживать.

Інші Відгуки по темі: Укрпошта Відстеження

  • Отпраили мне посылку в понедельник (12.03) ттн 4910603459114, в системе не находит. Как я могу узнать где моя посылка?

    Адміністратор:

    17.03.2018

    вы можете отследить свою посылку тут k2track.com.ua
  • Дата Індекс Місце виконання операції Країна Операція 10.03.2018 14:06:00 54018 МИКОЛАЇВ 18 Україна Приймання 12.03.2018 18:14:00 54018 МИКОЛАЇВ 18 Україна Відправлення 12.03.2018 19:04:27 54399 ЦЕХОП МИКОЛАЇВ Україна Надходження 13.03.2018 00:40:03 54399 ЦЕХОП МИКОЛАЇВ Україна Відправлення 13.03.2018 09:49:03 03909 ДОПП КИЇВ Україна Надходження 13.03.2018 19:55:02 03909 ДОПП КИЇВ Україна Відправлення 14.03.2018 08:08:56 50599 ЦПЗ №2 КРИВИЙ РІГ Україна Надходження 14.03.2018 13:34:54 50599 ЦПЗ №2 КРИВИЙ РІГ Україна Відправлення 15.03.2018 04:52:31 54018 МИКОЛАЇВ 18 Україна Приймання 15.03.2018 11:41:07 50599 ЦПЗ №2 КРИВИЙ РІГ Україна Відправлення 15.03.2018 11:41:13 50084 КРИВИЙ РІГ 84 Україна Відправлення до відділення зв’язку 15.03.2018 14:15:00 50084 КРИВИЙ РІГ 84 Україна Надходження до відділення зв’язку Ваши комментарии, паны из Укрпочты???

    Адміністратор:

    17.03.2018

    мы НЕ являемся сотрудниками Укрпочты, мы - независимый сайт по отслеживанию посылок, и доставкой мы НЕ занимаемся. Какая именно информация относительно отслеживания данной посылки вас интересует?
  • посилка 13 була вiдправлена з Киэва сьогоднi 15 , та вона ще в Киэвi! до Львова невiдомо коли прийде, а до району точно не скоро. Попередня посилка 2 тижнi йшла. Напевно вручну несуть!

  • 05.03. 2018 я надсилав поштовий перевод з Києва до хмельницької обл. , а отримали цей перевод тільки 14.03. 2018, це правильно ? Чи може ваші співробітники 9 днів користуются грошами клієнтів, а потім віддають , даже не вибачаються? оцінка погано